måndag 14 april 2014

Vad ska man äta?

Till jul- sill.
Till påsk- sill.
Till midsommar- sill.
På smörgåsbord...- sill. 
Typ alltid- sill?

Sillen-  Den Svenska Högtidsmaten.
Det Finaste vi har. 



Nu är det så att jag inte har någonting emot sill, per se. 
Nä, jag gillar det! Men det vore ju kul att äta något annat också. 
Som nu, till påsk.
Man kan äta ägg också, (gäsp).
Och lamm. Hmm. 

I påsk måste jag hitta på något som är
A) Gott
B) Lätt att göra i förväg, vi ska renovera oss igenom hela helgen, så det blir inga timmar i köket. Det blir kvartar. 
C) Gillas av Man som jobbar. Alltså inte hummus på sesamknäcke, och sånt. 
Rejält ska det vara. 

Tänker paj? Matig.
Järpar?
Gryta som tål att värmas. Några gånger. 

Googlar. 


Choklad kan man förstås äta.
Goes without saying. 

PUCK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar